Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Klaus byl překvapený? Úpadek ODS pravděpodobně předvídal už v době, kdy se vzdával funkce čestného předsedy s tím, že se ODS "stává stranou politického středu a lobbistických zájmů."  Co se týká amnestie, tam bych se překvapení nedivil. Také jsem tu hysterii nějak nepobral.

0 0
možnosti

Jste naivní snílek a je mi vás opravdu líto, že jste ještě nevystřízlivěl z mediální masáže. Svobodný člověk ví. Zatím.

0 1
možnosti
Foto

Já si pana Václava Klause nesmíně vážím a to zejména pro jeho iteligenci a také proto, že dokáže vnímat realitu. Doufám, že až mu skončí jeho funkce, tak zůstane v politice a mohl dál nasírat čecháčky.

1 2
možnosti
Foto

nejde o čecháčky...ale o absenci práva a rozeštvávání společnosti...ale vám marno vykládat. V rozeštvávání si zjevně libujete...viz čecháčci

1 0
možnosti
Foto

klaus je deprivant.To vysvětluje vše!:-)[>-]

1 0
možnosti

A Vy jste jím v citové, nebo intelektuální rovině?;-D

0 0
možnosti
Foto

Kéž by...ale je jako virus, když už je skoro po něm, zmutuje.;-) Mám obavy, že jeho narcismus a neukojitelné ego zase vymyslí, jak se někde udržet.

2 0
možnosti

Hlavně se držte prosím svých idolických lásek Vy. On se totiž nikoho přidržovat, ani nikde udržovat nemusí. On je. Vy o to budete celý život usilovat, abyste byl.

0 1
možnosti

I55v17o 89H79u81b30á43l40e98k

13. 1. 2013 13:41

vzhledem k tomu, ža se obklopil takovými exoty jako je hájek, jakl a pravděpodobně dalšími patolízali, jsem přesvědčen o tom, že není všemu konec a je to teprve začátek další etapy. co by jinak všichni tito myšlenkoví kreativci dělali ?

5 0
možnosti

Pan Klaus už má zenit za sebou. Nesmíří se ještě s pasivním pozorováním života, ale světu už nemá co dát krom pamětí. Jeho názory jsou ohrané, jeho myšlenky statické. Bez jakéhokoliv urážení: to je osud všech narcistních všeználků a vševědů.

2 0
možnosti

Nečeká, naopak mu to rozváže ruce svázané funkcí presidenta.

0 2
možnosti

P57a69v62e48l 83S47y57c30h41a

13. 1. 2013 13:29

Ano, pak se konečně bude moci znemožnit mnohem důkladněji:))

3 0
možnosti

Ac nepatrim mezi ty, kdo Klause povazuji za nejak extra intelektualne nadaneho (ostatne nikdy s nicim genialnim neprisel), rozhodne to neni hlupak. Neverim tomu,ze ho reakce na amnestii doopravdy prekvapila, jsem naopak presvedcen, ze ji presne takovou ocekaval a je to taky jeden z duvodu, proc ji vlastne delal. Stejne tak neverim tomu, ze ho prekvapila porazka Sobotky. Tato prekvapeni jsou pouze hrana. V prvnim pripade chtel proste "bezne lidi" nastvat. Ukazat kdo ma moc, kdo je tady panem. Ve druhem pripade ma vlastne z neuspechu kandidata ODS radost a snazi se pusobit dojmem, ze bez nej ta ODS proste nemuze dobre fungovat. Jedine, co je na cele veci potesujici je to, ze proste konci...

3 0
možnosti
Foto

K druhé části: Ale i kdyby se Klaus do ODS vrátil, bude to pro ni ještě horší. On je teď politická mrtvola, která navíc ještě zapáchá. ODS má jedinou šanci, zbavit se zlodějů a tunelářů. Ale to půjde těžko, protože jich má hodně jak ve vedení, tak v pozadí. Vysvětlete mi, jak je možné, že člověk, který se v odposleších přizná, že nakradl dvě miliardy tem je zpátky?

5 0
možnosti

K50a11r54e41l 50V78a52l47i89š

13. 1. 2013 12:59

Odpověď na nadpis: nečeká.

Pořád je to nejschopnější politik, který se uživí i mimo politiku.

1 6
možnosti

Tak bylo by hezké aby mu Gazprom i po odchodu z politiky sponzoroval knihy:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 908x
Člověk Obecný

Seznam rubrik