Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J83o77s92e97f 90P36o84t30r

21. 2. 2013 23:32

Pane Nekováři,

i vy jste nakažen virem, který rozsívají opoziční politici a nezodpovědní novnáři, který jde o náklad novin bez ohledu na důsledky, a to tím, že za všechno může vláda.

Dneska je to pravicová vláda, až bude vládnout ČSSD, bude špatná levicová vláda.

To přece na vládě a na politicích tolik nezáleží.

Na př. krádeže, celý národ je přesvědčen, krade vláda. Jenže pravda je taková, že krade celý národ,  od místních, přes okresní, krajské až k vládním funkcionářům, tedy každý, kdo k tomu má přístup. Kdo k tomu přístup nemá mluví o zklamaných nadějích, vykřikuje revoluční hesla, přináší neuskutečnitelné řešení, mlží a pokrytecky mluví o zlodějích ve vládě.

Že náš národ nemá nejpevnější morální představu dokazuje i volba prezidenta, pan Zeman nejméně třikrát lhal (jak dosvědčuje nejvyšší správní soud), ale pro jeho stoupence je to jen detail. Náš svět si totiž vykládáme v duchu ateisticko-liberálního  přesvědčení, které  vychází z myšlenek reálného socialismu.

0 0
možnosti
JN

Nic ve zlém, ale s tou opozicí, to jste asi špatně četl. Nechci volit ani jí ani Zemana, to je jeden z nejhorších. A k tomu, že kradou všichni a tudíž je to i u politiků v pořádku, Vám ve stručnosti řeknu jen to, že ryba smrdí od hlavy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 908x
Člověk Obecný

Seznam rubrik