Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co juvenilní justice, kvoty, genderová korektnost, politická korektnost, pozitivní diskriminace, radikální feminismus, podpora kriminální imigrace...

0 1
možnosti

J65a56r24a 46R89a84n47k

18. 5. 2014 2:56

S tim si zrejme poradi policie a ne nejaky modry muzik, pisici priserne blogy, soudruhu PetreRv

0 0
možnosti

Pan Bohumír %Šimek je zcela vedle jak ta jedle.Zatím to ještě bohušu nevíš.ale dej si pár let oraz a poznáš to....;-D

1 0
možnosti

Stačí si zkontrolovat suverenitu a ekonomika před deseti lety a dnes. Fakta mluví jasně. každý fanatismus je nebezpečný. Cesta dlážděná dobrými úmysly vede do pekla. Euro je past a EU už domlouvá AMERICKÝ MONOPOL na potraviny. Až budete chtít za 5-10 let jablko z české zahrady, půjde o pohádku, ne o skutečnost. Už dnes je zahrádkářství a bylinkářství a v Americe zakázáno. Vždy jde o peníze! Zákaz žárovek, tašek z PVC, úsporných splachovačů a vysavačů je jen byznys pro někoho. Vám nevadí, že za pár let nebudete vědět, jak chutná česká brambora či jablko, uzené či domácí zabíjačka???? Vám opravdu nevadí, že vám někdo nařizuje, jaký máte mít záchod???????????

0 2
možnosti

J62a59r71a 85R79a54n54k

18. 5. 2014 3:00

Proboha, nepiste nesmysly, z Vaseho profilu je jasne, ze jste nemocny, myslim telesne, ale nepiste nic o Americe, pokud jste zde nebylRv Prave Vy, byste se mel vyvarovat ceske zabijecky, treba by Vam pomohla bezmasa dieta....misto a nebo i s bylinkami.Rv

0 0
možnosti

S vaším článkem lze částečně souhlasit. Vtip je ovšem v tom, že musíte poctivě odlišit názory tvůrčích, poctivých a zodpovědných pravicových hodnotících argumentů, které jsou logickou kritikou současné výstavby EU, která je v zásadním rozporu s ochranou práv na vlastní myšlení. Přihlédneme-li k včerejší debatě na ČT24 s kandidáty na předsedu Evropské komise je zřejmé, že nic pozitivního nenastane. O místní politické scéně a mediálním prostředí netřeba komentáře.

1 0
možnosti

Jednotná politika logicky ničí konkurenci, proto se zvyšuje nezaměstnanost, snižuje HDP a celková životní úroven všech lidí. Proto je sociálně potřebných a bezdomovců stále víc. Každý národ a každý člověk je JINÝ. Nejsme všichni workoholici!!! EU podporuje dovoz tzv. potravin, vzala nám potravinovou soběstačnost atd. Všichni nejsou hloupí a miliony lidí v EU bude volit euroREALISTICKÉ strany.

0 2
možnosti

J19a13r22a 78R63a88n20k

18. 5. 2014 3:01

Takze jste na socialni podpore a presto stale nadavate?

0 0
možnosti

R^

Český euroskepticismus je spíše nebezpečný. Bojuje proti funkční Evropské unii, kterou v globalizujícím se světě nezbytně potřebujeme, pokud máme jako evropané přežít.

A pokud se euroskepiticismus druží s rusofilstvím, vyvolává přímo obavu o budoucnosti a je rizikem svobodné Evropy. Žasnu nad tím, jak málo občanů si to uvědomuje! Komu vlastně slouží ti naši rusofilští euroskeptici?!?

:-)

3 2
možnosti

Byli jsme před EU, budeme i po ní. Všechny tyto velké říše vždy zanikly, jde jen o čas. Cílem každé velkoříše je otroctví a diktatura, ale to hujeři nikdy nepochopí. Tohle byl pravý význam něžné revoluce!

0 2
možnosti

Směšné je eurohujerství, nikoli euroREALISMUS.

0 3
možnosti

Eurohujerství? Euroskepticismus? Eurorealismus? Nejde jen o maškarní škrabošky? Není ta realita ochrany křesťanské Evropy úplně někde jinde?!?

2 0
možnosti

Hlavní fopá je,že většina Čechů chce socialismus a když jim ho EU naordinuje se vším všudy,tak se jim to nelíbí.On ten socialismus se totiž vždy obrátí proti tomu,komu byl určen.Chcete rovnost,sociální spravedlnost?A podle toho volíte,tak jí máte;-D.O čem dokola blábolí Sobotka?a vyhrál volby.

2 2
možnosti

Sobotkovu ČSSD bych také moc neuctíval! Od opoziční smlouvy Klause se Zemanem se v těch lumpárnách tyto strany velmi sblížily!!! A zatím se z toho moc nevzpamatovaly!

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS