Josef Nekovář

Hujer Huml

11. 07. 2014 22:20:08
Aby člověk mohl býti Hujerem, musí se neustále přetvařovat a násilně se nutit do podřízených póz. Může takováto činnost zůstat bez následků?

Nevybavuji si situaci, že by se někdy pan Huml ostře vyhranil proti výrazným klientelistickým autoritám, coby zásadnímu zdroji ekonomických deformací a poklesu morálních hodnot. Výrazným osobnostem tohoto oboru by se Huml nejspíš klaněl až k zemi. To musí v člověku způsobit velikou nerovnováhu, veliký přetlak, který musí zákonitě někde vyhřeznout. A kde jinde, než vůči někomu bezbrannému. Na nějaké holce z Moravy, která neví nic o daňových tocích, ani nemá sebemenší zkušenost s nechutnými rétorickými bojůvkami politického typu. To je ten správný cíl, na který lze beztrestně vychrlit natlakovaný hrnec špíny, nahromaděné patolízalským ponižováním před vyššími autoritami.

Hrdý člověk se prosazuje tak, že spolupracuje s ostatními a houževnatou pílí se dere dopředu. Hujer, zdeformován patolízalskými kreacemi, takovou sílu nemá. Soupeří tedy s ostatními tak, že se je snaží hnidopyšně napadat a podrážet jim nohy. Bez rozmyslu zaútočí, pošpiní a tím se zviditelní. Kritizovat Petru Kvitovou v oblasti finančních úniků České Republiky je stejné, jako kritizovat povolený uzlík na pytli, který má rozpárané dno.

Petře Kvitové se o finance jistě stará někdo z oboru, kdo je spravuje obdobně jako u všech ostatních sportovní elit. Takový výpad od poslance parlamentu ji musí zákonitě šokovat a v koncentraci na tenis jí to jistě moc nepomůže. I když doufám, že se tak nestane, mohl by právě takto pan Huml způsobit České Republice finanční ztrátu.

HUML, metelskum bleskum!!!

Autor: Josef Nekovář | karma: 27.96 | přečteno: 1140 ×
Poslední články autora