Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Pane Nekováři, pište dál, takových autorů je potřeba mnohem více.

0 0
možnosti
JN

Díky, moc si toho vážím.;-)

0 0
možnosti
JH

S článkem naprosto souhlasím. Jen Váš optimismus o přibývání svobody není postaven na reálných základech. Dosud jsme ji ani moc neměli a už nám začíná ubývat. Všechny okolnosti a jak Vy říkáte, pocity, signalizují pravý opak. Co není regulováno, to je dotováno, vše je sledováno, jen něco se může, ostatní se musí, je jedno jestli to chcete nebo ne. Za líbivými kecy o záchraně jednoho života se skrývá tvrdá šikana a výběr dodatečných, skrytých daní. Moje pocity mi říkají, že doba šedých komunistických uniforem a jednoho povoleného účesu se neodvratně blíží. Rád bych se mýlil. Malinká šance je v Eurovolbách. Pokud ji nevyužijeme, Bůh s námi.

1 0
možnosti
Foto

Bohužel, politika se beze stran asi dělat nedá. Vlastně dá - formou samoděržaví či diktatury ala Putinovo Rusko nebo Kimova ( nebo čí) Korea.

Jak ale "donutit" ty partaje ke slušnosti a pracovitosti - toť otázka ! Jedině volbou !!

1 0
možnosti
PP

ODS do toho nemá daleko. TOPka a ČSSD ještě nějakou doby vydrží. / bohužel /

1 0
možnosti
Foto

Prakticky v každých volbách byla nějaká nová strana (Unie svobody, ODA, zelení, VV) a nakonec se ukázalo, že tyto strany byla často horší než stálé strany a podruhé už neuspěli. TOP 09 je poměrně nová strana a jako jedna z mála se dokázala etablovat do českého politického systému.

1 1
možnosti
MH

TOP 09, spíš velmi převelmi málo nová. A jistě, nové zklamávají, ale nezbývá něž zkoušet dál, dokud se nenajde.... Nebo máte jiný návrh? Sem s ním!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS