Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

........autor naprosto přesně vystihnul naprostou podstatu problému  - neúspěšnost naši společnosti při provádění změn po tkzv. sametové revoluci. Moci se ujali bezskrupulózní , drzí zloději  ( Havel , Švancnberk , Dyba, Třískové , atd.....) a lidé nejdřív věřili , že se vše hne správným směrem , jenže ouha , pod hesly o demokracii se hrubě kradlo a než se lidem konečně otevřely oči , byla země z větší části rozkradená. Přesto , jak píše autor , občané nenalezli ani špetku odvahy , aby proti rozkradačům typu Kalouska , Drábka a pod. dokázali otevřeně vystoupit - takže z toho plyne jedno , český národ se skoro za všech okolností chová příposraně a bojovat začíná až už je válka vyhraná , viz konec druhé světové války , viz pád komunismu - všude kolem nás už byli komunisti odstavení , ale u nás museli revoluci udělat komunisti sami - jinak by tady byli možná dodnes - oni jsou , ale v jiných partajích , nejvíc jich je ( nebo bylo) v ODS, TOP 09 , ČSSD......:-P:-P

1 0
možnosti
JN

J54o92s71e39f 73N11o56v40a66k

22. 5. 2014 19:42

abych pravdu rekl, mne mnohem, mnohem, mnohem vice rozciluji vysoke dane, nez co s nimi pak stat udela. snizte dane napolovic, seberte statu majetek a bude po korupci a "tunelovani".

1 0
možnosti
JN

Ty daně by museli snížit ti, kteří to tunelování podporují a to nepůjde. Musí se dlouhodobě jinak volit a nebát se křičet, to je jediná možnost.

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 908x
Člověk Obecný

Seznam rubrik